Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

a SOCIAAL ONDERNEMEN Welke bijdrage leveren wij tot een mooiere en betere wereld?

Coffee Mama heeft een groot hart voor de samenleving

Daarom vinden wij het belangrijk dat wij ons committeren aan concrete sociaal-maatschappelijke doelen en daaraan een bijdrage leveren.

Coffee Mama werkt samen met het Forensisch Centrum en stelt zich beschikbaar als leerwerkplek voor jongvolwassenen die door verschillende factoren de skills missen om zelfstandig vooruit te komen in de maatschappij. Zij worden onder deskundige en professionele begeleiding van coaches geholpen te resocialiseren en te re-integreren in de maatschappij middels een leerwerktraject bij Coffee Mama.

Zie de website voor meer informatie

Leerwerktrajecten

Kwetsbare jongeren worden voorzien van een leerwerktraject om levensvaardigheden op te doen, zoals barista-, horeca en hospitatlityvaardigheden. Het gaat om jongeren die worstelen met complexe problemen (zoals gedragsstoornissen, middelenmisbruik en psychische stoornissen) en die contact hebben gehad met politie en justitie. Dit traject is een geheel nieuwe methode voor Suriname en vormt een middel waarmee deze jongeren, geholpen door multidisciplinair team (van forensische psychologen, maatschappelijk werkers en coaches), de vaardigheden kunnen opdoen die ze nodig hebben om opnieuw te socialiseren in de samenleving en voor zichzelf een betere toekomst maken.

Binnen Coffee Mama zijn verschillende leerpaden mogelijk en kunnen de jongeren barista-, horeca-, technische-, administratieve- of hospitality vaardigheden opdoen. Hierdoor kunnen zij nadien gemakkelijker aan een baan komen.

Slagingspercentage 0